ABOUT Stepping forward Stepping Forward
Array
About

“When the roots are deep there is no reason to fear the wind”

Over Stepping Forward

Stepping Forward is een sociaal maatschappelijk betrokken onderneming waar Veronika Nab de founder van is. Als ervaringsdeskundige en professional heeft zij meer dan 10 jaar ervaring met het coördineren en uitvoeren van community buildingsprojecten gericht op verbinding en zelfredzaamheid, het ontwikkelen van trainingen & coaching voor individuen en sociaal maatschappelijke organisaties.

Zij en haar team hebben een grote affiniteit met de doelgroep volwassenen met een multi-diverse achtergrond of organisaties die werken met young professionals. We ondersteunen individuen met vragen rondom identiteitsvorming en omgaan met de verschillende (sub-)culturen waarin je leeft, zingevingsvragen en een gezonde leefstijl creëren. Binnen organisaties gaat het over thema’s als teamontwikkeling, visievorming, inclusie en diversiteit en laagdrempelig inzicht krijgen in dynamieken die spelen.

 

Buiten de lijntjes kleuren

Wij zijn de plek voor mensen en bedrijven die vanuit hun passie willen leven en creëren, ook als dat nog niet zo makkelijk of helder is. Daarom bieden wij coaching, systemische opstellingen en workshops of trainingen die zicht geven op de bewuste en onbewuste dynamieken die binnen een systeem van toepassing zijn. We brengen je graag op een speelse manier verder dan de bestaande wegen die je al kent, naar nieuwe liefdevolle manieren en mogelijkheden die passen bij jou en je omgeving. Let’s colour outside the lines.

 

Over Veronika

“Waar is een plek voor mij, waar hoor ik thuis?” Een vraag die ik mijzelf geregeld gesteld heb. Ik ben geboren in Colombia en getogen in Amsterdam, samen met mijn tweelingzus Vanessa. Ik ben dankbaar en trots op mijn roots en waar ik vandaan kom, ondanks en dankzij de uitdagingen die ze mij geboden hebben.

Soms heb ik mij staande moeten houden en mijn eigen weg moeten vinden in wie ik ben en waar ik voor sta. Gelukkig heb ik, met de juiste mensen om mij heen, leren vertrouwen op mijn innerlijke kracht en wijsheid. Ik ontdekte dat ik ook kwetsbaar mag zijn. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om mensen om je heen te hebben die in je geloven, soms een tijdje vanuit de zijlijn met je meelopen en eerlijk én liefdevol zijn als het even nodig is. Dat is wat ik als coach en begeleider in Stepping Forward voor jou als klant kan betekenen.

Kernthema’s in mijn werk zijn identiteit, leiderschap, eenzaamheid, omgaan met verlies, het stellen van grenzen en multi-diversiteit.

Ik ontmoet je graag en leer je hoe jij van je verhaal jouw goud kan maken.

 

Mijn opleidingsachtergrond

Vanuit mijn werk als community-builder en sportcoördinator (Sport en Bewegen, ROCvA) heb ik mij ontwikkeld tot integraal Leefstijl Coach (post HBO, Mark Academy voor Leefstijl) en gecertificeerd facilitator voor Systemisch werken (Basis opleiding bij WELopstellingen en vele bijscholing in binnen en buitenland).

Ga naar veelgestelde vragen.

Wil je meer weten over mijn achtergrond en opleiding? Connect met mij op LinkedIn:

Lees hier de inspirerende verhalen van…..(Voornamen, b.v. Corine, Chalid, Mira en ….) over hun zoektocht naar hun identiteit en hoe zij hun hart zijn gaan volgen, Stepping forward!

"Veronika - ik heb jou als inspirerend en krachtig ervaren!"

Missie & Visie

Create the playground that works for you!

Wat wij doen

Het op een veilige, speelse manier spiegelen, ondersteunen en uitdagen van individuen en organisaties zodat ze hun eigenheid en passie kunnen leven.

Kernwaarden

  • Passie: het willen en durven volgen van je levensenergie, dat waar jij het meest blij van wordt.
  • Helderheid: concreet en to the point zien wat er is met als resultaat een duidelijke focus.
  • Identiteit: ontdekken wie je bent en wie je wilt zijn als persoon of organisatie en daarvoor gaan staan.

Contact

Stepping Forward werkt vanaf locaties in Amsterdam Rivierenbuurt en Noord. Coaching of training op locatie is ook mogelijk. Direct aan de slag? Vul onderstaand contactformulier in en plan een vrijblijvende kennismaking in met Veronika Nab.

Gegevens Stepping Forward

Adres: Sessies vinden plaats in de Swalmstraat 2b en online indien gewenst
E-mail: info@stepping-forward.nl
KVK nr. 63201542
Bank rek. NL67 INGB 0651 9266 96
T.a.v. V. Nab

Contactformulier

Scroll Up