Chayenne Stepping forward Stepping Forward
Array
Chayenne

Mijn naam is Chayenne en ik ben 24 jaar oud. Mijn roots liggen  in het Caribisch gebied, voornamelijk in Suriname. lk ben geboren en getogen in Amsterdam, Amsterdam is een stad die naar mijn mening staat voor cultuur en vrijheid. Je kunt hier volledig jezelf zijn en dat charmeert deze geweldige stad.

Drie jaar geleden ben ik voor het eerst ” echt ” mijn hart gaan volgen. Voor het eerst maakte ik een reis alleen naar de V.S. Deze reis heeft mij laten zien dat reizen mijn passie is en ik mezelf in andere culturen terug kan vinden. Sindsdien ga ik eens in de twee maanden op reis, ik voel en merk aan mezelf dat ik het reizen echt nodig heb, vooral voor mijn innerlijke rust. Dit geeft mij tevens ook een boost in mijn eigen ontwikkeling

Mijn inspiratie heb ik gekregen van Veronika die zelf mooie reizen maakt, daarnaast heeft zij mij hierin gecoacht om naar de reis toe te werken. Mijn onzekerheid hebben wij samen weggewerkt. Het volgen van mijn hart heeft ervoor gezorgd dat ik nu kan zeggen dat ik gelukkig ben. Ik kan zijn wie ik ben, Chayenne.

Het volgen van je gevoel  bepaalt meer voor jezelf dan je denkt. De stappen naar jouw doel begint vandaag!

 

 

Contact

Stepping Forward werkt vanaf locaties in Amsterdam Oud-West, Noord en Centrum. Coaching of training op locatie is ook mogelijk. Direct aan de slag? Vul onderstaand contactformulier in en plan een vrijblijvende kennismaking in met Veronika Nab.

Gegevens Stepping Forward

Adres: Amsterdam en omstreken
Telefoon nr: +31 (0)629104466
Whatsapp: +31 (0)629104466
Skype: Veronika Stepping Forward
E-mail: info@stepping-forward.nl
KVK nr. 63201542
Bank rek. NL67 INGB 0651 9266 96
T.a.v. V. Nab

Contactformulier

Scroll Up