Mark Stepping forward Stepping Forward
Array
Mark

Mijn naam is Mark, geboren in Nederland en met Nederlandse ouders. Voor zo’n beetje heel mijn leven ben ik in mijn opvattingen, mijn acties en doen en laten duidelijk anders dan de meesten. En na veel negatieve ervaringen, als gevolg hiervan, ben ik steeds geslotener en stiller geworden en ben ik in mezelf op zoek gegaan om uit te vinden waar en hoe ik dan anders was en, voor mij toen het belangrijkste, hoe ik dit op kon lossen zodat ik erbij zou gaan horen. Het erbij willen horen heb ik heel lang volgehouden. Eigenlijk is het pas sinds korte tijd dat ik het anders ben gaan zien en er anders in sta. Ik ben uniek, en ik heb de wereld wat te laten zien.

Niet vanuit ‘ik weet alles/ zo moet het’ maar vanuit: wanneer ik mijn ideeën en gedachten deel dan kan ik daar anderen mee verrijken. Het moment van de start van verandering weet ik nog heel goed. Midden in een hele mooie familie opstelling, waarin al veel inzichten naar voren kwamen, werd het me helder… Ik ben altijd bezig geweest mij aan te passen om erbij te horen. Om niet als anders gezien te worden. Maar waarom?

De impact van dit inzicht was in het moment zelf nog klein. Ik voelde er niet zoveel bij, was zelfs wat ongelovig erover. Maar steeds duidelijk werd, dat mezelf meer laten zien de juiste stap was. Korte tijd na het inzicht heb ik gekozen voor een andere richting in mijn leven. Een richting waarvan mijn hart blij wordt en waar er plaats is voor zachtheid en groei. Ik ben veel meer over mezelf en mijn ideeën gaan delen.

Ik deel alles waarvan ik denk dat iemand anders er wat aan zou kunnen hebben en durf hierin mezelf ongelooflijk kwetsbaar op te stellen. En ik ben er trots op dat ik dit doe, en niet bezig met wat anderen vinden. Het is mijn wens iets bij te dragen en het maakt me gelukkig. Ik ben me aan het oriënteren voor een opleiding als lichtwerker. Als onderdeel van mijn coachpraktijk, maar toch vooral om mensen te kunnen supporten in hun leven. En tussen mij en mijn vrouw en kinderen is een verdieping ontstaan waardoor er meer ruimte is voor elkaar en voor de liefde met elkaar.

Voor iedereen die dit leest, ik moedig je aan te luisteren naar wat het is dat jij wilt. Wat is datgene dat eigenlijk al heel lang iets helder wil maken? Wat is het dat jij wilt ervaren in dit leven? En zet dan elke dag een stap op jouw pad, in jouw richting.

 

 

Contact

Stepping Forward werkt vanaf locaties in Amsterdam Oud-West, Noord en Centrum. Coaching of training op locatie is ook mogelijk. Direct aan de slag? Vul onderstaand contactformulier in en plan een vrijblijvende kennismaking in met Veronika Nab.

Gegevens Stepping Forward

Adres: Sessies vinden plaats in Amsterdam en omstreken of online
E-mail: info@stepping-forward.nl
KVK nr. 63201542
Bank rek. NL67 INGB 0651 9266 96
T.a.v. V. Nab

Contactformulier

Scroll Up