Tafary Stepping forward Stepping Forward
Array
Tafary

Geboren in Delft, opgegroeid op Curaçao en van Surinaamse afkomst. Ondanks dat ik mij met geen van deze drie afkomsten volledig kan identificeren, vormen zij alle drie een onderdeel van wie ik ben. Een mengelmoes van invloeden die ik graag als verklaring gebruik voor het hebben van uiteenlopende interesses, een tekort aan focus en tegelijkertijd een grote aanpassingsvermogen.

Tijdens een persoonlijke coachingstraject ben ik mij veel bewuster geworden van de directe en indirecte invloeden van onze omgeving op ons gedrag. Zo wordt een gemiddelde  Nederlander veel mondiger en vrijer opgevoed dan een persoon van Surinaamse afkomst. Daardoor ben ik steeds meer gaan onderzoeken hoe mijn pure energie er eigenlijk uitziet en ben ik veel meer gaan luisteren naar mijn onderbewustzijn.

Sindsdien heb ik meer mentale vrijheid en bereik ik veel meer in mijn leven. In bepaalde situaties is het nog steeds een uitdaging om te achterhalen of wat ik voel mijn pure intuïtie is of toch een gevoel gebaseerd op geïndoctrineerde/ opgelegde meningen en angsten van anderen. Op zulke momenten haal ik diep adem en doe ik wat voor mij het natuurlijkst aanvoelt.

Ik ben inmiddels overtuigd dat iedereen een interne kompas heeft die tijdig aangeeft wat je lichaam en geest nodig heeft om van waarde te zijn voor jezelf en je omgeving. Als je durft om deze kompas te volgen, gaat een wereld vol magische ervaringen voor je open en zal je merken dat je altijd precies genoeg brengt en ontvangt.

 

 

Contact

Stepping Forward werkt vanaf locaties in Amsterdam Oud-West, Noord en Centrum. Coaching of training op locatie is ook mogelijk. Direct aan de slag? Vul onderstaand contactformulier in en plan een vrijblijvende kennismaking in met Veronika Nab.

Gegevens Stepping Forward

Adres: Amsterdam en omstreken
Telefoon nr: +31 (0)629104466
Whatsapp: +31 (0)629104466
Skype: Veronika Stepping Forward
E-mail: info@stepping-forward.nl
KVK nr. 63201542
Bank rek. NL67 INGB 0651 9266 96
T.a.v. V. Nab

Contactformulier

Scroll Up