Referenties Stepping forward Stepping Forward
Array
Mijn referenties

Overzicht van mijn referenties

"Ik merkte het ook direct in mijn benadering en ervaring toe naar die relaties waar het voor mij over ging."

Onlangs heb ik een familieopstelling bij Veronika cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Wow, wat een ervaring! Ik heb zo ontzettend veel inzichten gekregen waar ik nu nog gericht mee verder kan. Ik merkte het ook direct in mijn benadering en ervaring toe naar die relaties waar het voor mij over ging. Het was een hele helende ervaring voor mij.

De begeleiding van Veronika vond ik erg zuiver en kundig.
Een mooie middag die ik iedereen kan aanraden die nieuwsgierig is naar zelfonderzoek en heling

- Gylaine

" Ik vind het bijzonder dat je mij iets hebt laten inzien wat ik al die tijd over het hoofd gezien heb."

" Ik vind het bijzonder dat je mij iets hebt laten inzien wat ik al die tijd over het hoofd gezien heb. Bijzonder. Jij hebt die richting intuïtief ingezet. If you aks me; you are gifted for this."

- Max

"Een aanrader voor iedereen wie écht oprecht en met moed naar zichzelf en zijn of haar familiesysteem wil durft te kijken."

Ik heb bij Veronika een hele rakende en mooie familieopstelling gedaan. Emoties waarvan ik niet wist dat ze in mijn systeem zaten kwamen omhoog en ik heb een hoop geleerd en gezien over mijn blinde vlekken. Een aanrader voor iedereen wie écht oprecht en met moed naar zichzelf en zijn of haar familiesysteem wil durft te kijken. Het was intens en prachtig. Very healing. Zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader!

- Shanti

"Tijdens de dag werd ik sterker en in de dagen na de Opstellingen voelde ik dat er iets veranderde van binnen."

Vóór deze dag zat ik al een aantal weken slecht in mijn vel. Ik logeerde bij mijn ouders omdat ik niet goed alleen kon zijn. Tijdens de dag werd ik sterker en in de dagen na de Opstellingen voelde ik dat er iets veranderde van binnen. Twee dagen later ben ik weer terug gegaan naar mijn eigen huis!

- Marjanne

"Door mezelf beter te leren kennen ontwikkelde ik mijn innerlijke kracht"

"Door mezelf beter te leren kennen ontwikkelde ik mijn innerlijke kracht die een basis heeft gevormd voor wie ik wil zijn. Gedurende het proces gaf Veronika mij de nodige steun, uitdaging en een duwtje in de rug. Intuïtief gaf zij mij precies wat ik nodig had, ook al besefte ik dat soms later.
Lieve Veronika bedankt voor deze mooie reis! "

- Anouk

"De sessie heeft mij inzicht gegeven in onbewuste en bewuste processen, overtuigingen en patronen"

Ik heb bij Veronika een familie-opstelling gedaan en dit als zeer waardevol ervaren. Ze werkt vanuit veiligheid, liefde en openheid. Dit maakte dat ik mij vertrouwd voelde om alles te delen en de diepte in te gaan. De sessie heeft mij inzicht gegeven in onbewuste en bewuste processen, overtuigingen en patronen. Daarnaast heeft Veronika mij handvatten gegeven in welke volgende stappen ik kan nemen. Ik kan het iedereen aanraden!

- Marjoleine

"Door de juiste vragen te stellen en de methoden/technieken die ze kent toe te passen motiveert ze je om vraagstukken zelf op te lossen"

"Meest waardevol voor mij is geweest is dat ze me liet zien dat je niet bang moet zijn om risico's te nemen. Dat juist buiten je comfortzone stappen je een stuk gelukkiger kan maken en dat beslissingen maken niet altijd makkelijk is, maar dat het tot geweldige dingen kan leiden. Niet omdat ze je overkomen, maar dankzij de positieve energie die je er zelf in stopt. door de juiste vragen te stellen en de methoden/technieken die ze kent toe te passen motiveert ze je om vraagstukken zelf op te lossen."

- Carlotte

"Ik had nooit verwacht dat ik zo diep kon ‘intune’ op mijn gevoel"

Ik had nog nooit eerder meegedaan aan een “My Roots” opstelling en wist niet wat ik kon verwachten. Het vertrouwen van alle aanwezigen en de respectvolle begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik me vanaf het eerste moment welkom en op mijn gemak heb gevoeld.

Ik had nooit verwacht dat ik zo diep kon ‘intune’ op mijn gevoel. Het is moeilijk uit te leggen wat je meemaakt, je moet het echt ervaren, zeer herkenbare situaties. Dit bracht nieuwe inzichten en veranderingen voor mij.

Ik kijk op deze dag terug als heel waardevol, dankzij geweldige begeleiding en de groep mensen waarin ik mij bevond, dank jullie wel allemaal. Een aanrader!

- Michaello

"Het is geen standaard pakket, Veronika kijkt en voelt wat je nodigt hebt en stemt de sessies hierop af"

Veronika heeft een warme persoonlijkheid, is eerlijk, to-the point, en stemt de coaching af op de persoon. Het is geen standaard pakket, Veronika kijkt en voelt wat je nodigt hebt en stemt de sessies hierop af. Ik heb erg veel nieuwe inzichten gekregen sinds de coaching en een hele andere kijk gekregen op verschillende onderwerpen. Ik geloof dat Veronika mensen met verschillende achtergronden of wensen een grote stap dichterbij zichzelf kan brengen.

- Anouk

"Veronika begeleidt op een kundige en zeer intuïtieve manier en is een warme persoonlijkheid"

Na 1x eerder representant te zijn geweest, heb ik zelf een familieopstelling gedaan omdat ik me zeer gedragen en vertrouwen voelde in Veronika, de andere deelnemers en de cirkel. En wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. I.p.v. door praten, thema's te kunnen omzeilen waar ik een ster in was, kon ik nu van een afstand aanschouwen wat er gebeurde omtrent mijn hulpvraag en verlangen, emoties doorleven, angsten aan gaan en veel inzichten krijgen. Veronika begeleidt op een kundige en zeer intuïtieve manier en is een warme persoonlijkheid. Zeker een aanrader om dit te doen, het is echt bijzonder hoe het werkt.

- Peggy

"Ik ben trots dat ik er deel van uit mocht maken. "

Ik vond het geweldig vandaag bij de Step Forward opstelling. De openheid, veiligheid, dingen die zijn opgelost of losgelaten vanuit liefde en zachtheid. Ik ben trots dat ik er deel van uit mocht maken.

- Mark

Contact

Stepping Forward werkt vanaf locaties in Amsterdam Oud-West, Noord en Centrum. Coaching of training op locatie is ook mogelijk. Direct aan de slag? Vul onderstaand contactformulier in en plan een vrijblijvende kennismaking in met Veronika Nab.

Gegevens Stepping Forward

Adres: Sessies vinden plaats in Amsterdam en omstreken of online
E-mail: info@stepping-forward.nl
Skype: Veronika Stepping Forward
KVK nr. 63201542
Bank rek. NL67 INGB 0651 9266 96
T.a.v. V. Nab

Contactformulier

Scroll Up